Groenewoud Crossmedia is opzoek naar een nieuwe stagiair

Groenewoud Crossmedia is opzoek naar een nieuwe stagiair

Groenewoud Crossmedia is opzoek naar een nieuwe stagiair

Groenewoud Crossmedia is een klein bedrijf dat hard aan het ontwikkelen is. Op dit moment worden er meerdere producten ontwikkeld. Van Apps tot SEO en nog veel meer. Groenewoud is zowel aan het ontwikkelen op producten maar ook op marketing strategieën. Groenewoud Crossmedia is verbonden aan de drukkerij; Groenewoud Grafimedia, hier is een sterke verbinding mee.

Werkzaamheden:

Als stagiair zal je een centrale rol in de organisatie krijgen. Je werkt zelfstandig aan projecten en zal bijstaan waar dat nodig is. Je wordt verwacht je expertise te delen en betrokken te zijn bij de organisatie als geheel. Door de kleine omvang van de organisatie zal je als je stagiair dus veel verantwoordelijk hebben en tegelijkertijd ook invloed. Door de snelle ontwikkeling van verschillende online producten, zullen de werkzaamheden ook ontzettend uiteenlopen maar ook daar heb je zelf invloed op.

Opleiding: 
Media en communicatie opleiding

Vaardigheden: 
HTML, CSS, 
Photoshop,
 Indesign

Vergoeding: Wij hechten veel waarde aan onze mensen. We zijn ervan overtuigd dat een bedrijf valt of staat bij een goed team. Daarom bieden wij de goede stagiaires een stagevergoeding van € 500,- per maand.

Wil je meer weten of heb je interesse?

Stuur een mailtje naar michel@groenewoudcrossmedia.nl

of vraag het aan een van onze oude stagiairs Ruben Brandsma en Patrick van Zuilenтуры в африку ценыaltezza африкакредитка альфа банкафитнес тур на майскиемай тур туроператорchinese to english translatorкупить сковородку грильпутевки в эмираты в октябре 2015продвижение сайта турфирмыпродвижение женского сайтакупить полотенцесушитель в спбдом из sip панелей