Wie zijn wij?

Groenewoud maakt de verbinding tussen on- en offline communicatie en verzorgt de digitale identiteit van bedrijven en instellingen in nieuwe media. Met haalbare en betaalbare oplossingen vergroten wij de zichtbaarheid van onze klanten. Zonder ingewikkeld te doen maken we nieuwe communicatie middelen beschikbaar voor het MKB. Want dat is ons vak.
Met meer dan 70 jaren ervaring in communicatie zetten wij ons iedere dag in voor het resultaat van onze klanten. Want dat is het resultaat dat telt.

Bekijk ons fantastische team

Uw eigen zakelijke app

"Bijna driekwart van de Nederlanders gebruikt een smartphone en 50% van het totale webverkeer gaat tegenwoordig via
mobiel. De meeste tijd op smartphones wordt besteed aan apps namelijk 97%."

Een app met slimme functies wordt graag gebruikt en met uw eigen zakelijke app bent u dagelijkse onder de aandacht va uw relaties. Brakkenstein maakt app tegen een scherpe prijs, op maat voor uw bedrijf.

Voordelen van uw zakelijke app zijn:
- U bent één van de eerste in uw branche
- Uw bedrijfsnaam is gelijk gereserveerd in de App Store en in Google Play
- Uw komt op een verfrissende manier onder de aandacht van uw klanten
- Met de juiste functionaliteit zullen uw klanten u sneller bereiken.

Voorbeeld advocaten app

Wij zijn snel

Als een klant een oplossing wil, dan zit men niet te wachten op mooie verhalen. Dan is er gewoon werk aan de winkel. Dat is wat we doen. Duidelijk, zonder omhaal en zo snel als kan.

Denken in oplossingen

Bij ieder vraagstuk denken we in oplossingen die voor de klant hanteerbaar zijn. Praktisch toepasbaar en begrijpelijk. Oplossingen die tot resultaat leiden.

Zijn doelgericht

Het resultaat van de klant telt. Dat is waar wij ons op richten. Meedenken en begrijpen. Ideeën aandragen die er toe doen. Plannen tot uitvoer brengen die werken.

Persoonlijk en op maat

Wij werken niet met job-nummers en een klantvraag is geen bestelling. Voor marketing communicatie zijn wij het verlengstuk van onze klant en bouwen we aan een relatie gericht op de lange termijn. Want resultaat telt.

чек на получение денег в банке скачатьденьги в долг до зарплаты в гомелегде взять деньги в кредит в запорожьеренессанс кредит украина интернет банкингденьги в долг срочно калугаdanish language translatorчерногория горящие туры в сентябреотдых в испании из харьковаafrikaans to english translation onlinegreek translationsуправление репутацией фирмыкупить дачу в нижневартовске
5 paragraph essay graphic organizer expository writing essay example of narrative essay