Interactief online drukwerk

project posted:
Van een folder kan een PDF gemaakt worden. Maar is het origineel daar ook voor bedoeld? Wij zorgen voor online leesbare en interactieve brochures, flyers en nieuwsbrieven.
Nieuwsgierig? Check de interactieve brochure van Brakkenstein!

interactieve-pdf

De PDF met hyperlinks

Bestaande folders en brochures zijn op zich prima bruikbaar voor hun digitale variant in het Adobe PDF formaat. Maar omdat de folder digitaal gelezen zal worden, dus online, is veel méér mogelijk. Met hyperlinks kan een directe verbinding gelegd worden naar relevante informatie op uw website, naar invul formulieren, naar externe bronnen.

De PDF met sprekende beelden

De digitale folder en brochure kunnen meer bevatten dan statische plaatjes. Verlevendig de pdf met slideshows, embedded video en desgewenst spraak of muziek. Benut de technische mogelijkheden en maak de koppeling naar alle media waarover u al beschikt.

De gepersonaliseerde PDF

Wat is een mailing waard zonder persoonlijke aanhef? Ook de digitale variant van uw flyer, folder of brochure kan op naam gesteld worden. Een bericht op maat gemaakt voor de ontvanger wordt beter gelezen en langer bewaard.

Al uw zakelijke uitingen

Naast de bedrijfsfolder wordt dagelijks veel meer verkoopdocumentatie verzonden. Op papier ziet dat er netjes uit, maar digitaal gemaakt gaat vaak de huisstijl verloren. Wij zorgen voor de opmaak van al uw digitale documenten en zorgen voor de perfecte uitstraling, ook online.деньги в долг абаканкилиманджаро туризм украинавзять кредит на киви кошелекотдых греци¤ май 2015покорение киллимонджаропиар в интернете или как продвинуть сайттур в черногорию в июле 2015биол посудазакон о милиции украиныинтерьер ванной комнаты фотографиипродвижение услуги в социальных сетяхдом иркутск

Related Projects