Zakelijk drukwerk

project posted:

Op zoek naar een betrouwbare partner die het meest uiteenlopende drukwerk snel en creatief kan uitvoeren tegen scherpe prijzen?  Brakkenstein is al ruim 70 jaar een begrip in de Grafische wereld. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Brakkenstein is begin vorige eeuw opgericht in de voormalige melkfabriek in het centrum van Weesp. Met ruim 70 jaar ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om in te spelen op de ontwikkelingen in de markt, kwaliteit te blijven leveren, te staan voor vakmanschap, terwijl de opdrachtgever steeds centraal staat. Daarom doen wij meer dan alleen het drukken en printen van drukwerk. Wij denken en werken met u mee, in het hele traject. Van het ontwerpen van een huisstijl of brochure, de digitale verwerking, het verzorgen van het druk- en print- werk, tot het opzetten van een voorraadsysteem voor levering op afroep.

img-groenewoud-historie

Door een netwerk van vertrouwde toeleveranciers kunnen wij bovendien complexe opdrachten verzorgen. De koers die wij varen is een koers van een service-gerichte onderneming met de potentie om een breed scala aan producten en diensten aan te bieden in de zakelijke markt; afhankelijk van uw wensen nemen we u gerelateerde werkzaamheden uit handen. Wij zijn dus in staat om al u grafische communicatie te verzorgen fysiek en digitaal.

Vakmanschap zal altijd bestaan. Wat verandert zijn de gereedschappen om dit vakmanschap te bereiken. Het digitale tijdperk met haar talloze mogelijkheden heeft ertoe geleid dat de grafische industrie steeds meer een communicatie industrie wordt. Wij zijn trots hier deel van uit te maken, hechten veel waarde aan de kennis en het welzijn van onze mensen en kijken met enthousiasme en vertrouwen naar alle nieuwe mogelijkheden welke deze tijd ons biedt. Tegelijkertijd willen we oude waarden zoals vakmanschap en integriteit niet uit het oog verliezen;

U bepaalt zelf met wie u binnen onze organisatie contact wilt hebben, we staan vaak ook na kantooruren voor u klaar en komen graag bij u langs om persoonlijk de zaken te bespreken. En loopt er eens iets niet naar uw zin; de klant is altijd koning…путевки на май 2015деньги в долг студентампутешествие в мае по россииэкспресс кредит оренбургтур турци¤ май 2015юрист киевЭлитные аксессуары для ванной комнаты и туалетапокрытие сковородыadwords отзывысоздание и продвижение брендааудит продвижения сайтадеревянный дом пропитки

Related Projects