Zakelijk profiel op sociale media

project posted:
Lastig misschien, maar inmiddels onvermijdelijk; bedrijven moeten zichtbaar zijn op sociale media als LinkedIn of Facebook. Wij zorgen voor de perfecte presentatie.

bigstock-Image-of-female-touching-virtu-43996855

LinkedIn is het meest gebruikte zakelijke sociale media netwerk. Het wordt vooral gebruikt als online visitekaartje.Maar door LinkedIn op een slimme manier toe te passen kan er veel meer van geprofiteerd worden. Denk er bijvoorbeeld aan dat u door LinkedIn een stuk beter op Google te vinden bent, dat u een eigen bedrijfspagina heeft of zelfs een interactieve groepspagina. Brakkenstein adviseert of begeleid u hierin.

Ook Twitter is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het normale leven. Niet alleen kan het gebruikt worden om nieuwe prospects te benaderen, ook kan er contact gehouden worden met bestaande klanten. Er kunnen vragen naar gestuurd worden en beantwoord en u maakt uw bedrijf voor uw klanten veel beter benaderbaar.

Social media zorgt tegenwoordig voor een platform waar klanten zich aan u kunnen binden. Het zorgt dat ze kunnen reageren op actuele nieuwsitems binnen uw bedrijf maar hier ook hun inbreng over uit kunnen spreken. Tegenwoordig word het steeds lastiger om klanten aan uw bedrijf te binden. Met 1 Google search kunnen er 100 verschillende soorten bedrijven met hetzelfde doel gevonden worden. Het wordt dus steeds lastiger om een klant of prospect voor u te interesseren als er zoveel mogelijke opties zeer gemakkelijk vindbaar zijn. Social media zorgt voor een extra bindende factor die tegenwoordig nodig is om klanten aan u gebonden te houden.

Afhankelijk van uw wensen en de reeds aanwezige kennis zorgt Brakkenstein voor een inventarisatie van uw social media behoefte. Wij kunnen er bijvoorbeeld ook voor zorgen dat uw berichten worden verstuurd en dat alle berichten die over u worden geschreven via de social media, voor u te lezen zijn. Dit zorgt dat u altijd up to date bent over de berichten die anderen over uw sturen.

Heeft u nog geen Social media profiel op linkedIn of Twitter dan maakt Brakkenstein deze voor u aan. Een bedrijfs-LinkedIn en Twitter zorgt niet alleen voor een beter vindbaar bedrijf. Maar ook voor een eenvoudig kanaal om uw klanten aan te spreken. Vaak gebruiken bedrijven de profielen van hun werknemers om berichten te verspreiden. Met alle nadelen van dien. Groenewoud zal zorgen dat uw berichten professioneel worden verspreid, of uw concurrenten worden gevolgd, of u berichten zodra u of een van uw klanten in het nieuws is.

Social media, wat Brakkenstein voor u kan betekenen:

LinkedIn
-Bedrijfspagina tot stand laten komen
-Beschrijvingen / logo toevoegen
-Medewerkers profielen aanmaken
-Medewerkers connecten met eigen bedrijf én met andere interessante bedrijven (denk aan klantenrelaties die weer met andere klanten connecten)
-Eerste statusupdates uitzenden
-Planning/concept voor het onderhouden van de pagina (zelf content creëren)
-Planning/concept voor het onderhouden van de pagina (reageren op anderen)

Twitter
-bedrijfsaccount aanmaken
-bedrijfspagina huisstijl toepassen (logo, beschrijving, achtergrond plaatje)
-alle relaties connecten (sneeuwbaleffect)
-eerste berichten uitzenden
-Planning/concept voor het onderhouden van het account (zelf content creëren)
-Planning/concept voor het onderhouden van het account (reageren op anderen)

Ten behoeve van zowel LinkedIn als Twitter;
-social media deck inrichten (op trefwoord posts van derden volgen)
-analytics (eigen statistieken meten)
-managen van uw social media deck; adequaat kunnen reageren zodra online bijvoorbeeld klachten worden geventileerd. Of juist als er kansen zijn; u stelt een zoekwoord in op een bepaalde gebeurtenis of product, zodra hierover veel gepost wordt kunt u reageren, bijvoorbeeld met een aanbieding.альфа банк оплата кредита через картукратера нгоронгороальфа банк кредитная карта увеличение лимитакредитная карта дельта банк отзывымай тур владимир официальный сайтbirthday celebration caricaturesтуры с кипра в израиль на паромеаксессуары для ванной италияраскрутить сайт в яндексе бесплатноидеи ванных комнатводяные полотенцесушители ценадизайн радиаторы отопления

Related Projects